Božić u skupini Kolibrići

“Mirisi Božića mirisi su djetinjstva”. 

Richard Paul Evans  


Prosinac, božićni i novogodišnji blagdani mnogima su najljepši dio godine. To je vrijeme kada slavimo s članovima obitelji, prijateljima i činimo sve ono što nam donosi radost.


Tijekom prosinca svi smo jako uzbuđeni jer je to mjesec darivanja, mjesec poklanjanja, mjesec ljubavi i obitelji. Tako su i Kolibrići u blagdanskom ozračju uskočili u prosinac i postali mali vilenjaci. Izrađivalo se punom parom, što ukrasi za vrtić, što ukrasi za doma, čestitke, pokloni…


Početkom prosinca u tome su nam pomogle i vrijedne ruke naših mama i tata pa smo za naše najmilije izradili predivne poklone za Sv. Nikolu. Jedva smo čekali da vidimo lica naše dječice kada vide što im je Sv.Nikola ostavio.
Tijekom prosinca ugostili smo i Klauna Čupka koji je djecu jako razveselio i nasmijao svojim pošalicama a na kraju predstave za djecu smo priredili iznenađenje . Došao im je glavom i bradom Djed Božićnjak s brdo poklona u obliku igrački.


Tradicionalno već par godina u ovom mjesecu održava se Božićni sajam. Djeca su izradila mnoštvo ukrasa, peklo se mnogo božićnih kolača, medenjaka a donacijom roditelja djecu smo iznenadili raznim sportskim rekvizitima i igračkama.

“Božićna čarolija je tiha. Ne čuješ je, osjećaš je. Znaš da postoji. Vjeruješ u nju”.

Kevin Alan Milne