Karate program – sportska radionica

Karate program - sportska radionica - DV Luna, Rijeka

Dječji vrtić Luna program sportske radionice Karate provodio je u suradnji s Karate klub Champion iz Rijeke koji je trenutno najuspješniji i najveći karate klub u Hrvatskoj u radu s djecom i mladima.

Karate program - sportska radionica - DV Luna, Rijeka

Program karate treninga u Dječjem vrtiću Luna započeo je 2020. godine sa željom proširenja i uključivanja što većeg broja djece i mladih u karate obitelj te pružanju dodatnih programa koji će utjecati na sveopći psihofizički razvoj djeteta.

Karate povećava samopouzdanje, adaptaciju i prilagodbu u zajednici te razvija psihofizičke osobine djece. Karate treninzi prilagođavaju se dobi djece te im omogućuju razvoj motoričkih funkcija, ali i razvoj osnovne sportske socijalizacije kroz igru i zabavu. Treninzi se održavaju u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz odgovarajuće rekvizite, u sigurnoj okolini, na tatami podlozi ili na vanjskom prostoru.

Karate program - sportska radionica - DV Luna, Rijeka

Ako tražite način da energiju svog djeteta preusmjerite u aktivnost koja je dio umjetničke forme, dio sporta, ne tražite dalje od karatea, učlanite i Vi svoje dijete. Treninzi se održavaju jednom tjedno kroz cijelu pedagošku godinu.