Kolibriće razveselio dolazak Svetog Nikole

Kolibriće razveselio dolazak Svetog Nikole 001 (1)

Prvi tjedan prosinca Kolibriće je razveselio dolazak Svetog Nikole koji im je uručio darove te ih obasuo radošću i srećom. Bavili smo se raznim likovnim aktivnostima pa smo tako izrezali otiske naših ruku i izradili Božićno drvce koje je krasilo prozor našeg prostora. Kroz razne aktivnosti smo poticali suradnju i pridržavanje pravilima.

Kolibriće razveselio dolazak Svetog Nikole 002 (1)
Kroz razne aktivnosti smo poticali suradnju i pridržavanje pravilima

Drugi tjedan prosinca također je bio popraćen raznim zanimljivostima i kreativnošću. Kolibrići su posijali pšenicu na Svetu Luciju te izradili čestitke. Izrađivali smo razne kartonske ukrase na koje smo lijepili šarene papiriće, oblikovali smo zmijice, pužiće i loptice pomoću tijesta te tako razvijali finu motoriku. Igrali smo se plesa sa stolicama te tako učili biti brzi i spretni, no ne samo to već i kako podnijeti ispadanje iz igre s osmijehom i bez ljutnje.

Kolibriće razveselio dolazak Svetog Nikole 003 (1)
Igrali smo se plesa sa stolicama
DV Luna Rijeka
Bavili smo se raznim likovnim aktivnostima

Zadnji tjedan prije Božića Kolibrići su vrijedno izrađivali kreativne radove koje smo pripremali za Božićni sajam. Brinuli smo se o pšenici i pratili njene promjene iz dana u dan. Kolibriće je posjetila i naša najstarija vrtićka skupina koja je izvela kratku ali slatku Božićnu predstavu u kojoj su Kolibrići uživali.

Kolibriće razveselio dolazak Svetog Nikole 005 (1)
Kolibriće je posjetila i naša najstarija vrtićka skupina
DV Luna Rijeka

Posljednji tjedan 2022. godine Kolibrići i Lunići proveli su zajedno, stoga su se i bolje upoznali kroz razne igre. Učili su jedni od drugih, pomagali si i zajedno se zabavljali na Novogodišnjem partyju na kojem je bila prisutna i naša jaslička skupina.

Kolibriće razveselio dolazak Svetog Nikole 007 (1)