‘LEPTIRIĆI’ VELJAČA’ 2022.

Maškare su najomiljeniji dio svake veljače pa je tako i naša skupina svaki petak u veljači provela pod maskama. Šarene vrpce i baloni u prostorijama vrtića doprinijeli su atmosferi. Plesali smo na pjesmu “Klauna Čupka” i uživali u duhu maškara jer je to razdoblje kada svatko može biti nešto što nije svaki dan.

14. veljače poklonili smo prigodne poklone za roditelje povodom Dana ljubavi kako bi dokazali koliko je važno širiti ljubav i našim najbližima pokazali koliko nam znače. Taj dan pjevali smo ljubavne pjesmice i zagrljajima izražavali jedni drugima ljubav.

Uz “Jožicu” naučili smo kako nacrtati čovjeka te koje dijelove tijela svatko od nas ima. Svaki sunčani dan iskoristili smo za druženje u dvorištu vrtića na toboganima i u kućicama.

Svakim danom sve smo složeniji tim, a uz svakodnevnu vježbu motoričke sposobnosti svakoga od nas su sve bolje. Da bi potakli razvoj finih motoričkih vještina, izrađivali smo razne didaktičke igračke. Naša skupina sve više raste kao i naša međusobna povezanost.