Pčelice razveselio je Sveti Nikola

Pčelice razveselio je Sveti Nikola 001 (1)

Na samom početku prosinca naše Pčelice razveselio je Sveti Nikola i donio puno darova što je oduševilo vrijedne Pčelice. Do kraja tjedna vrijedno smo izrađivali čizmice i ukrase koji su krasili našu sobu. Ovaj tjedan naglasak smo stavili na međusobno poštivanje i pomaganje, stoga smo se trudili pomagati jedni drugima, lijepo se ponašati i igrati se.

Pčelice razveselio je Sveti Nikola 002 (1)
Vrijedno smo izrađivali čizmice i ukrase

Naredni tjedan brzo je proletio u raspjevanom, rasplesanom i veselom tonu. Pčelice su pjevale i plesale uz razne zimske pjesmice. U skladu s godišnjim dobom Pčelice su bojale snjegoviće, slagali smo puzzle i poticali smo pospremanje igračaka po završetku igre. Na kraju tjedna pomalo smo krenuli izrađivati snjegovića od plastičnih čaša.

Dječji vrtić Luna Rijeka

Zadnji adventski tjedan vrijedne ručice Pčelica izradile su Božićne kuglice za svoje roditelje kako bi ih razveselile uoči blagdana, a do kraja smo izradili i snjegovića kojeg smo krenuli izrađivati prethodnog tjedna. Tjedan smo proveli rasplesano i raspjevano uz ugođaj Božićnih pjesmica. Također, u posjet nam je došla i najstarija vrtićka skupina „Lunići“ koji su pripremili nastup za naše najmlađe u kojem smo uživali.

Dječji vrtić Luna Rijeka
Izradili smo i snjegovića

Posljednji nešto kraći tjedan također je bio obilježen čitanjem Božićnih priča, pjesmom i plesom. Na kraju tjedna posjetili smo našu stariju vrtićku skupinu te smo se svi zajedno zabavljali na novogodišnjem plesu.

Pčelice razveselio je Sveti Nikola 005 - DV Luna

Dječji vrtić Luna Rijeka
Pčelice u raspjevanom, rasplesanom i veselom tonu
Pčelice razveselio je Sveti Nikola 007 (1)