Područni vrtić, Drenova

Stella

Jasličke skupine gdje se svaki dječji korak prema odrastanju pažljivo prati i potiče.
Otvoren je područni vrtić Stella - DV Luna

Pandice i Koalice

Dobro došli u Područni vrtić Stella Drenova. Naš vrtić predstavlja oazu razvoja i igre za naše jasličke skupine Pandice i Koalice. Želimo djeci pružiti najbolje uvjete za rast i razvoj u sigurnom i poticajnom okruženju, te smo s posebnom pažnjom oblikovali prostorije vrtića kako bismo ostvarili našu viziju.

Jedna od ključnih značajki Područnog vrtića Stella je posebno dizajniran prostor za Pandice i Koalice, što nam omogućuje individualniji pristup svakom djetetu. Ovaj pristup omogućuje našem stručnom osoblju da bolje razumije potrebe svakog djeteta i pruži mu podršku koja mu je potrebna. Naše jasličke skupine Pandice i Koalice osmišljene su tako da se osjećaju kao kod kuće, uz toplu i ljubaznu atmosferu koja potiče njihov razvoj.

Vrtić Stella je mjesto gdje vaša djeca mogu rasti, učiti i razvijati se u podržavajućem okruženju. Veselimo se prilici da vas upoznamo i da vaša obitelj postane dio naše vrtićke zajednice.

Novosti

Pratite novosti Područnog vrtića Stella, jasličkih skupina Pandice i Koalice

Koalice u studenom posjetio je i naš prijatelj Čupko uz kojega smo imali čaroban i veliki dan ispunjen pjesmom, brojalicama i plesom.
Koalice u listopadu od glinamola radile su razne krušne specijalitete, a posebno smo uživali u istraživanju voća i povrća.
Tijekom projekta Mali istraživači - senzomotorika u jaslicama kroz različite istraživačke aktivnosti poticali smo senzomotorni razvoj
U našemu dvorištu uputili smo se u trgovinu zdrave hrane u kojoj smo pronašli mnogo voća i povrća koje volimo jesti
U našim skupinama Pandice i Koalice osobito potičemo individualizaciju te vjerujemo da je svako dijete posebno sa svim svojim jedinstvenim potrebama i osobnostima.
Područni vrtić Stella nudi posebno dizajniran prostor s dvije jasličke skupine pružajući djeci najbolje uvjete za rast i razvoj u sigurnom i poticajnom okruženju.