Srpanj obilježilo zajedništvo Lunića, Kolibrića i Bubamarica

Lunići Kolibrići Bubamarice srpanj u DV Luna

Grupe Kolibrići i Bubamarice su se spojili u jednu grupu te su nam se priključili i naši Lunići krajem srpnja i odlično se zabavljali! Igre po centrima svakodnevna su stvar, ali djecu najviše veseli izlazak na otvoreno i skakanje na trampolinu.

Lunići su rado ulazili u interakciju s djecom iz drugih skupina; mlađi su učili od starijih, a stariji su pomagali mlađima u raznim aktivnostima, što je ujedno bila prilika za stvaranje novih prijateljstava.

Lunići Kolibrići Bubamarice srpanj u DV Luna
Djecu najviše veseli izlazak na otvoreno

U srpnju najviše nam doprinijela tema “Pomozi mi da to učinim sam!” Poticali smo cjeloviti razvoj
djeteta u području motoričkog, socio – emocionalnog, spoznajnog razvoja te razvoja govora i komunikacije u velikoj grupi.

Stvarali smo poticajno okruženje uz primjeren materijal i organizacijske uvjete za realizaciju programa. Sigurnost, zdravlje i tjelesni razvoj djeteta bio nam je na 1. mjestu. Djeca su se najviše igrala i uživala u igri tržnice i kuhara te igri liječnika gdje su jedno drugo liječili i mijenjali uloge doktora i pacijenta.

Srpanj je posebno obilježilo zajedništvo koje je vladalo među dječicom… Ispratili smo ga s puuno veselja, igre i smijeha!

Lunići Kolibrići Bubamarice srpanj u DV Luna 02 (1)
Lunići Kolibrići Bubamarice srpanj u DV Luna 02 (1)
Lunići Kolibrići Bubamarice srpanj u DV Luna 04 (1)
Lunići Kolibrići Bubamarice srpanj u DV Luna 05 (1)